Bright Advokat är en ung och modern affärsjuridisk advokatbyrå som fokuserar på juridisk rådgivning till bolag verksamma inom fastighetsbranschen.

Våra klienter är bl.a. fastighetsägare, byggbolag, arkitektbyråer, bostadsutvecklingsföretag, byggkonsulter etc. I vår roll som rådgivare hanterar vi både stora och komplexa uppdrag samt ger löpande rådgivning kopplade till våra klienters dagliga verksamhet.

En stor del av vår verksamhet utgörs av fastighetstransaktioner och rådgivning i större bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt. Vi arbetar nära våra klienter och strävar efter att kombinera en affärsmässig rådgivning med hög juridisk kompetens och integritet inom våra respektive specialistområden.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Bright Advokat är en nystartad advokatbyrå med tillväxtambitioner. Vi har från det att vi startade vår verksamhet för drygt ett år sedan gått från två till fem heltidsanställda advokater/jurister. Vi ser en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker nu jurister som vill följa med på vår tillväxtresa.

Vi vill att du som söker tjänsten har ett stort intresse för de rättsområden som utgör våra juristers specialistkompetens såsom fastighetsrätt, entreprenadrätt, konsulträtt, bolagsrätt och hyresrätt. Vi ser gärna att du är en lösningsinriktad person med stor social förmåga som gillar att arbeta tillsammans med andra och att du kan ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett trevligt och prestigelöst team där vi alla bidrar till att skapa framtidens advokatbyrå. Trivsel, delaktighet och frihet under ansvar är ledord i vår verksamhet och vår gemensamma målsättning är alltid att resultatet av vår rådgivning ska överträffa våra klienters förväntningar.

Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv och vår erfarenhet är att detta går att uppnå utan att för den sakens skull göra avkall på servicen mot våra klienter. Vi sitter i trevliga och ljusa lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

Ansökan
Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt och intervjuer kommer hållas löpande för att tjänsten ska kunna tillsättas med start i augusti/september.

Skicka ansökan med personligt brev, CV och kopior av betyg samt intyg till: rekrytering@brightadvokat.se

Genom att skicka din ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för denna rekrytering enligt Dataskyddsförordningen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Kajsa Eriksson på telefon 073 028 21 38 eller e-post kajsa.eriksson@brightadvokat.se