Bright Advokat är en affärsjuridisk advokatbyrå som fokuserar på juridisk rådgivning till bolag verksamma inom fastighetsbranschen. Bland våra klienter finns fastighetsbolag, projektutvecklingsbolag och byggkonsulter. I vår roll som juridiska rådgivare arbetar vi med såväl stora och komplexa uppdrag som att ge löpande rådgivning i mindre ärenden kopplade till våra klienters dagliga verksamhet. En stor del av vår verksamhet utgörs av fastighetstransaktioner och rådgivning i större bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt. Vi arbetar nära våra klienter och strävar efter att kombinera en affärsmässig rådgivning med hög juridisk kompetens och integritet inom våra specialistområden.

Bright Advokats team består av fem heltidsanställda advokater och jurister som är specialiserade inom fastighetsrätt, entreprenadrätt och kommersiell hyresrätt. Vi ser en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker nu jurister som vill följa med på vår tillväxtresa. Vi söker dig som antingen är nyutexaminerad, har tingsmeritering eller några års erfarenhet från advokatbyrå eller motsvarande. Det viktigaste för oss är att du har ett stort intresse för de rättsområden som utgör byråns specialistkompetens. Vi ser gärna att du är en lösningsinriktad person som tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter samt att du har en stor social förmåga och gillar att arbeta tillsammans med andra.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett jämställt, trevligt och prestigelöst team där vi alla bidrar till att skapa framtidens advokatbyrå. Trivsel, delaktighet och frihet under ansvar är ledord i vår verksamhet och vår gemensamma målsättning är alltid att resultatet av vår rådgivning ska överträffa våra klienters förväntningar. Vi värdesätter och arbetar aktivt för en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv och vår erfarenhet är att detta går att uppnå utan att för den sakens skull göra avkall på servicen mot våra klienter. Vi sitter i trevliga och ljusa lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer hållas löpande. Skicka ansökan med personligt brev, CV och kopior av betyg samt intyg till rekrytering@brightadvokat.se. Genom att skicka din ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för denna rekrytering enligt Dataskyddsförordningen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Kajsa Eriksson på telefon 073 028 21 38 eller e-post kajsa.eriksson@brightadvokat.se.