Höst och dags för nya utmaningar. Är du jurist eller advokat med erfarenhet av fastighetsrätt och fastighetstransaktioner? Söker du en arbetsplats som på riktigt arbetar för att skapa ett hållbart arbetsliv och där du är en viktig medarbetare som är delaktig i byråns verksamhet med möjlighet att påverka? Då kanske Bright är den advokatbyrå du letar efter.

Bright Advokat är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på juridisk rådgivning till bolag verksamma inom fastighetsbranschen. Vi arbetar såväl med stora, omfattande och komplexa uppdrag som att ge löpande rådgivning i mindre ärenden kopplade till våra klienters dagliga verksamhet. Vårt mål är att tillhandahålla våra klienter högkvalitativ rådgivning med stort affärs- och branschfokus.

Bright Advokats värdegrund bygger på att vara en långsiktig samarbetspartner för sina klienter och en hållbar, jämställd och attraktiv arbetsgivare för sina medarbetare. Vi är ett prestigelöst team där allas insatser är lika viktiga och där den gemensamma målsättningen är att resultatet av vårt arbete ska innebära ett mervärde i våra klienters verksamhet.

Vi ser en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker nu nya kolleger till vårt team. Vi söker dig som har några års erfarenhet från advokatbyrå eller motsvarande och som arbetar inom byråns specialistområden fastighetsrätt, entreprenadrätt, konsulträtt, bolagsrätt och hyresrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att självständigt projektleda och driva ärenden. Vi ser även gärna att du är en lösningsinriktad person som gillar att arbeta tillsammans med andra och att du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Trivsel, delaktighet och frihet under ansvar är ledord i vår verksamhet. Vi värdesätter och arbetar aktivt för en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv och vår erfarenhet är att detta går att uppnå utan att för den sakens skull göra avkall på servicen och kvaliteten mot våra klienter. Vi sitter i trevliga och ljusa lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. För att läsa mer om oss gå in på vår hemsida www.brightadvokat.se.

Skicka ansökan med personligt brev, CV och kopior av betyg samt intyg till: rekrytering@brightadvokat.se.

Genom att skicka din ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för denna rekrytering enligt Dataskyddsförordningen.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Cecilia Jussi-Pekka på telefon 070 604 57 35 eller e-post cecilia.jussi-pekka@brightadvokat.se.